Tapahtumakalenteri


Kiedo meidät tarinaanMaanantai  5.11.2018 - Sunnuntai 11.11.2018 - Valtakunnallinen

KIEDO MEIDÄT TARINAAN -KAMPANJALLA LUKUINTOA LAPSILLE!

Tyttöjen ja poikien välinen ero lukutaidossa on Suomessa suurempi kuin muissa OECD-maassa. Innostava miehen malli on yksi tärkeimmistä keinoista, joilla myös pojat saadaan kiinnostumaan lukemisesta.

KIEDO MEIDÄT TARINAAN -LUKUKAMPANJA AJOITTUU MIESTEN VIIKOLLE 5.–11.11.2018

Viikko päättyy isänpäivään. Toivomme, että kampanjaviikolla erityisesti miehet, isät ja isoisät innostuvat lukemaan lapsille päiväkodeissa, kouluissa, kirjastoissa tai muissa lasten yhteisöissä. Kiireetön lukuhetki on elämys kaikille: lukijoille ja lapsille!

Kiitos, jos voit olla tavalla tai toisella mukana edistämässä kampanjaamme, sekä miesten ja lasten yhteisiä lukuhetkiä! Voit myös vapaasti jakaa tätä infoa omissa sidosryhmissäsi ja julkaisuissasi.

Sosiaalisessa mediassa suosittelemme käyttämään tunnusta #kiedomeidättarinaan. 

Kampanjan ohjeet ja materiaalit täällä!

Parhain terveisin kampanjatyöryhmän puolesta, Suomen Vanhempainliitto ry

Suomen Vanhempainliitto on valtakunnallinen kasvatusyhteistyön ja osallisuuden asiantuntijajärjestö. Työmme tukee lasten kasvua, oppimista sekä hyvinvointia ja yhteisöllisyyttä päiväkodeissa, kouluissa ja toisen asteen oppilaitoksissa. Kannustamme ja tuemme vanhempaintoimijoita hyvinvoinnin edistämisessä paikallisella tasolla, kunnissa ja yhteiskunnassa. Vanhempainliittoon kuuluu yli 1300 päiväkodeissa, kouluissa ja oppilaitoksissa toimivaa, rekisteröitynyttä vanhempainyhdistystä._

Liitto on perustettu vuonna 1907.

www.vanhempainliitto.fi

Tapahtuman kotisivut

ÄijäristeilyTiistai  6.11.2018 - Keskiviikko 7.11.2018 - Turku-Tukholma-Turku

Eläkeliiton ÄijäVirtaa - projekti järjestää Miestenviikolla Äijäristeilyn Turku-Tukholma - Turku.

Keskiviikon 7.11. Äijäseminaariin odotetaan noin 200 osallistujaa. Ohjelmassa on asiantuntijanäkökulmia miehuuteen ja hyvään ikääntymiseen, sekä yllätysesiintyjä.

ÄijäVirtaa - miesten oma juttu!

Tapahtuman kotisivut

Minne miehen matka 2 - seminaariKeskiviikko  7.11.2018 8:30 - Keskiviikko 16:00 - Tieteiden talo, Kirkkokatu 6, 00170 Helsinki

Diakonia-ammattikorkeakoulun, Metropolia -ammattikorkeakoulun ja Kaakkois-Suomen ammattikorkeakoulun järjestämässä Minne miehen matka 2 -seminaarissa tarkastellaan nuorten miesten elämänhallintaa ja urapolkuja niin haasteiden kuin uusien ideoiden kautta.

Seminaarin ensimmäinen osa pidettiin Miesten Viikolla 2017. Toisen osan ohjelma ja ilmoittautumisohjeet päivittyvät oheiselle nettisivustolle lokakuun puolivälissä.

Maksuton seminaari pidetään Helsingissä Tieteiden talolla osoitteessa Kirkkokatu 6, 00170 Helsinki.

Tapahtuman kotisivut