Miehet ja tasa-arvopolitiikka -seminaari 10.11.2010

Isyys, terveys, koulupudokkaat, naista lyhyempi elinikä… Mitkä ovat miehiin ja poikiin liittyviä tasa-arvokysymyksiä tämän päivän Suomessa? Onko tasa-arvopolitiikka ajan tasalla?

Miehet ja tasa-arvopolitiikka –seminaarissa pohditaan tasa-arvokeskustelua, -työtä ja -politiikkaa miesten ja poikien näkökulmista. Seminaarissa keskitytään tähän päivään ja katsotaan tulevaan. Tasa-arvoasioista vastaava ministeri Stefan Wallin esittelee tänä syksynä eduskunnalle annettavaa tasa-arvoselontekoa. Apulaiskaupunginjohtaja, Miessakkien valtuuston jäsen Pekka Sauri pohtii, miksi miehet kokevat, että heidät on rajattu ulos tasa-arvokeskustelusta, ja naiset kokevat, ettei asia miehiä kiinnosta. Seminaariin sisältyy potpuri, jossa kuullaan viisi tiivistä puheenvuoroa pojista, miehistä ja tasa-arvosta.

Seminaari järjestetään ke 10.11.2010, klo 8.30-16.00 Säätytalossa, Snellmaninkatu 9-11, Helsinki.

Seminaari toteutetaan yhteistyössä miesjärjestöjen ja tasa-arvoviranomaisten kanssa. Seminaari on maksuton. Ilmoittautuminen on välttämätön Säätytalon turvamääräysten johdosta.

Sitovat ilmoittautumiset pyydetään tekemään 29.10.2010 mennessä oheisen linkin kautta: http://www.webropol.com/P.aspx?id=471852&cid=19586715

Lisätiedot:

Tasa-arvoasiain neuvottelukunnan sivuilta: www.stm.fi/stm/neuvottelukunnat/tane/ajankohtaista

Tasa-arvoasiain neuvottelukunnan Miesjaoston sihteeri Arto Jokinen, puh. 050 346 9534, arto.jokinen(at)uta.fi.

Yhteistyössä:

Ensi- ja turvakotien liitto ry (Miesten keskus), Miessakit ry, Miesten tasa-arvo ry, Profeministimiehet ry, Suomen Miestutkimuksen Seura ry, Tasa-arvoasiain neuvottelukunta, Tasa-arvoyksikkö, Vasemmistoliiton miespoliittinen työryhmä, Vihreä Miesliike ry, Väestöliitto ry (Miehen Aika)