Isyys on miesten juttu! – Miesten Viikko 8.-14.11.2010

Järjestyksessään kuudes vuosittainen Miesten Viikko toteutetaan jälleen isänpäivään päättyvällä viikolla marraskuussa. Tämän vuoden teemaksi on valittu ISYYS ON MIESTEN JUTTU!

Isät, isyys ja miehet ylipäätään ovat olleet viime aikoina reimasti tapetilla. Keskustelua on käyty miehille korvamerkityn perhevapaan lisäämisestä, isyyden arvostuksesta, isyyslain muutostarpeista, ja myös nuorten miesten kasvavasta syrjäytymisestä. Miten aikamme isyyttä voisi tukea ja vahvistaa siten, ettei se olisi vain oikeuksista kamppailua, vaan paremminkin rakentavaa yhteistyötä hyvinvoinnin tasa-arvon puolesta?

Ohjelmassa on muun muassa miehet ja tasa-arvopolitiikka -seminaari, Äkillisesti muuttunut isyys -seminaari, mieskirjallisuusnäyttely, teatteriesityksiä sekä Tampereen Miespäivät teemalla Isän oikeudet - mahdollisuus isyyteen.

Miesten Viikon 2010 ohjelma.

Perinteeseen kuuluu, että yhteiskuntamme toimijat haastetaan mukaan huomioimaan Miesten Viikko tavalla tai toisella toiminnassaan. Mikäli haluatte maininnan omasta tarjonnastanne Miesten Viikon ohjelmaan, käykää täyttämässä tapahtumailmoituslomake sivuilla www.miestenviikko.fi tai lähettäkää tietoa asiasta osoitteeseen miestenviikko@miessakit.fi.

Tervetuloa mukaan tukemaan miehiä muuttuvassa yhteiskunnassamme!