Tapahtumakalenteri


Minne miehen matka -seminaari 7.11.2017Tiistai  7.11.2017 9:00 - Tiistai 15:00 - Diakonia-ammattikorkeakoulu, Kyläsaarenkuja 2, Helsinki, auditorio 332

Minne miehen matka -seminaarissa tarkastellaan nuorten miesten elämänhallintaa ja urapolkuja niin haasteiden kuin uusien ideoiden kautta.

Seminaarin asiantuntijoita ovat muiden muassa yhteiskunnallista eriarvoistumista tutkinut professori Heikki Hiilamo, nuorten hyvinvointia tutkineet dosentit Valdemar Kallunki ja Arto Salonen sekä etsivän nuorisotyön ja nuorten syrjäytymisen ehkäisemisen asiantuntija, ME-Säätiön toimitusjohtaja Ulla Nord. Tapahtuman juontaa toimittaja, MTV3:n uutisankkuri Keijo Leppänen.

Tilaisuuden järjestävät miesten matkat työhön ja Auta miestä mäessä -hankkeet.

Tapahtuman kotisivut

Muuttuva isyys - Miehenä eron edessäTiistai  7.11.2017 17:30 - Tiistai 19:30 - Laivapuiston perhetalo Tiiliruukinkatu 1, Tampere

Miehenä eron edessä -keskusteluilta käsittelee eroon liittyviä teemoja miesnäkökulmasta. Keskustelemassa näistä on Miessakkien erotyövastaava Kari Vilkko. Tapahtuma on osa 13. kerran järjestettävää Miesten Viikkoa (6.11.-12.11.).

Eron edessä -illat ovat asiantuntijoiden ja ammattilaisten pitämiä infoluonteisia tilaisuuksia eroa pohtiville ja eronneille vanhemmille sekä eroperheen läheisille. Tilaisuudet ovat maksuttomia ja niihin voi tulla anonyymisti kuuntelemaan. Illat on suunnattu erityisesti eroa pohtiville ja eronneille vanhemmille, mutta niihin voi osallistua myös eroperheiden läheiset sekä ammattilaiset.

Tapahtuman kotisivut