Tapahtumakalenteri


Helsinki | Taidemenu & "Miehen elämää" -näyttelyTorstai  4.10.2018 - Tiistai 15.1.2019 - Radisson Plaza, Mikonkatu 23, 00100 Helsinki

Taidemenu ja "Miehen elämää" -näyttelyssä (Radisson Plaza 4.10.18 - 15.1.19) taiteilija Tero Annanolli tutkii sitä, miten moniaistisuus: ruoka, värisävyt ja tussiviiva voivat kuvata miehisyyttä ja miehen roolien muutosta? Miten soturista ja metsästäjästä on tullut marjojen ja villiyrttien poimija?

Voiko tussiviivalla, joka on syntynyt grillitikulla piirtäen, kuvata omakohtaisia tuntemuksia miehen arjesta ja juhlasta?

Taidemenu on rakennettu Newtonin väriympyrän sävyjen mukaan. Näyttelykokonaisuudessa pohditaan, millainen kokemus syntyy ruokailijassa, joka maistaa värisävyt ja näkee samat kasvikset maalattuna edessään?

Tapahtuman kotisivut

Kiedo meidät tarinaanMaanantai  5.11.2018 - Sunnuntai 11.11.2018 - Valtakunnallinen

KIEDO MEIDÄT TARINAAN -KAMPANJALLA LUKUINTOA LAPSILLE!

Tyttöjen ja poikien välinen ero lukutaidossa on Suomessa suurempi kuin muissa OECD-maassa. Innostava miehen malli on yksi tärkeimmistä keinoista, joilla myös pojat saadaan kiinnostumaan lukemisesta.

KIEDO MEIDÄT TARINAAN -LUKUKAMPANJA AJOITTUU MIESTEN VIIKOLLE 5.–11.11.2018

Viikko päättyy isänpäivään. Toivomme, että kampanjaviikolla erityisesti miehet, isät ja isoisät innostuvat lukemaan lapsille päiväkodeissa, kouluissa, kirjastoissa tai muissa lasten yhteisöissä. Kiireetön lukuhetki on elämys kaikille: lukijoille ja lapsille!

Kiitos, jos voit olla tavalla tai toisella mukana edistämässä kampanjaamme, sekä miesten ja lasten yhteisiä lukuhetkiä! Voit myös vapaasti jakaa tätä infoa omissa sidosryhmissäsi ja julkaisuissasi.

Sosiaalisessa mediassa suosittelemme käyttämään tunnusta #kiedomeidättarinaan. 

Kampanjan ohjeet ja materiaalit täällä!

Parhain terveisin kampanjatyöryhmän puolesta, Suomen Vanhempainliitto ry

Suomen Vanhempainliitto on valtakunnallinen kasvatusyhteistyön ja osallisuuden asiantuntijajärjestö. Työmme tukee lasten kasvua, oppimista sekä hyvinvointia ja yhteisöllisyyttä päiväkodeissa, kouluissa ja toisen asteen oppilaitoksissa. Kannustamme ja tuemme vanhempaintoimijoita hyvinvoinnin edistämisessä paikallisella tasolla, kunnissa ja yhteiskunnassa. Vanhempainliittoon kuuluu yli 1300 päiväkodeissa, kouluissa ja oppilaitoksissa toimivaa, rekisteröitynyttä vanhempainyhdistystä._

Liitto on perustettu vuonna 1907.

www.vanhempainliitto.fi

Tapahtuman kotisivut

Lahti, Villähde | Suomen suurin kakkuprojekti!Maanantai  5.11.2018 - Lahti, Villähde

Lähde mukaan Suomen suurimpaan kakkuprojektiin!

Haluaisitko Sinä kokea jotain ainutlaatuista ja olla mukana toteuttamassa maukasta isänpäivää? Mikäli vastauksesi on kyllä, meillä on sinulle töitä tarjolla Suomen suurimmassa kakkuprojektissa!

Etsimme asiakkaallemme Härmän SnackPointille lähemmäs 100 työntekijää mahdollistamaan maukkaan isänpäivän toteutumisen. Projekti alkaa ma 5.11.2018. Työvuoroja tarjolla aamu- sekä iltavuorossa, joten olitpa sitten aikainen aamuvirkku tai skarppi iltaihminen, niin vuoroja löytyy juuri sinun makuusi!

Aikaisempaa kokemusta et työssä tarvitse, sillä saat hyvän perehdytyksen työhön. Työtehtävät vaihtelevat kakkujen tekemisestä aina niiden pakkaamiseen asti.

Ota vaikka kaverit mukaan ja lähtekää yhdessä toteuttamaan maukasta kakkuprojektia!

Odotamme sinulta:

Mikäli omaat ripeäotteisen ja reippaan asenteen työntekoon, pärjäät tässä projektissa erinomaisesti. Hygieniapassi katsotaan eduksi, mutta ei välttämätön.

Muut tiedot:

Älä turhaan aikaile, vaan hae mukaan heti! Alamme täyttämään paikkoja projektiin pikaisesti, joten ilmianna halukkuutesi täyttämällä hakemus osoitteessa www.vmp.fi. (Voit lisätä hakemukseen myös, työskentelisitkö mieluiten aamu- vai iltavuorossa). Mikäli sinulla on jo hakemus meillä valmiina, soita 03 873 200 (arkisin klo 8-16 välillä), niin laitetaan sinut mukaan kiinnostuneiden joukkoon

Projekti alkaa ma 5.11.2018.

Työvuoroja tarjolla aamu- sekä iltavuorossa, joten olitpa sitten aikainen aamuvirkku tai skarppi iltaihminen, niin vuoroja löytyy juuri sinun makuusi!

Yhteyshenkilö
Vilma Ahola
Puhelin
(03) 873 200
Sähköposti
lahti@vmp.fi

Tapahtuman kotisivut

Tampere | Polta munkki Pyynikin portaissa! - Miesten Viikon reipas startti TampereellaMaanantai  5.11.2018 - Pyynikin näkötorni, Näkötornintie 67, 33230 Tampere

Polta munkki Pyynikin portaissa ja starttaa Miesten Viikko käyntiin reippaasti Tampereella!

Kokoontuminen Pyynikin näkötornille ma 5.11. klo 18.00, jonka jälkeen sykettä nostetaan omaan tahtiin porrasjuoksulla. Reippaan kuntoilun jälkeen tarjolla on ilmaiset, legendaariset munkkikahvit Pyynikin näkötornin kahviossa!

Lisäksi tarjolla on terveys- ja hyvinvointitietoa miehille. Varaa mukaasi ulkoiluun sopiva vaatetus ja jalkineet!

Tervetuloa kaikki miehet ja pojat!

Terveisin:

Miessakit ry/ Tampere Mattilan Miehet YMCA Tampere

Helsinki | Isäolympialaiset Iso-Antin IsäkahvilassaMaanantai  5.11.2018 - Valkovuokonpolku 20, 00930 Helsinki

Leikkimielisissä urheilulajeissa kilpaillaan moniottelussa, jossa isät näyttävät osaamistaan mm. lastenvaunuesteradalla, vauvan syöttämisessä, kalastuksessa ja vaipanheitossa! PALKINTOJA! Tapahtuma on maksuton. Sekä isät että lapset tervetulleita!

Järjestäjinä MLL:n Uudenmaan piirin Isäkaveritoiminta ja Leikkipuisto Iso-Antti

Tapahtuman kotisivut

Oulu | Miehet kuulolla "leirinuotiolla" ma-pe klo 14-18Maanantai  5.11.2018 - Perjantai 9.11.2018 - Oulun pääkirjaston ala-aula, Kaarlenväylä 3, 90100 Oulu

Mahdollisuus keskustella päivystävien työntekijöiden kanssa miehen elämään liittyvistä asioista ja mitä on olla mies tämän päivän Suomessa.


Yhteystiedot: Matias Kavalus, p. 050 4393 704.

Tapahtuman kotisivut

Miesten viikon Hyvä isä -kyselyMaanantai  5.11.2018 - Perjantai 9.11.2018 - Internet
Hyvä isä? – 14. Miesten Viikko 5.-11.11.2018
Neljästoista vuosittainen Miesten Viikko toteutetaan jälleen isänpäivään päättyvällä viikolla marraskuussa. 
Millainen on hyvä isä? Mitä on hyvä isyys? Määritelmiä ja vaateita edellä mainittuihin on monia, kuten myös määrittelijöitä erilaisin painotuksin. Jotkut painottavat turvallisuutta ja vakautta, toiset huolehtivaisuutta ja läsnäoloa – onpa yhtenä mittarina nähty myös perhevapaiden pitäminen.
Miesten Viikon kunniaksi etsimmekin määritelmiä ja mittareita, millä hyvää isää ja isyyttä voisi kuvata. Aiheeseen liittyvä verkkokysely on avattu 2.11. 2018 osoitteessa https://tinyurl.com/yaauozal. Keskusteluun voi osallistua myös somessa käyttämällä tunnistetta #hyväisä tai kirjoittamalla suoraan Miesten Viikon Facebook -seinälle.

Haaste!

Miesten Viikon perinteeseen kuuluu, että yhteiskuntamme toimijat haastetaan mukaan huomioimaan Miesten Viikko tavalla tai toisella toiminnassaan. Mikäli haluatte maininnan omasta tarjonnastanne Miesten Viikon ohjelmaan, käykää täyttämässä tapahtumailmoituslomake sivuilla www.miestenviikko.fi tai lähettäkää tietoa asiasta osoitteeseen miestenviikko@miessakit.fi.
Tervetuloa mukaan tukemaan miehiä muuttuvassa yhteiskunnassamme!

Tapahtuman kotisivut

Oulu | Miesten viikon avajaiset! Maanantai  5.11.2018 11.00 - Kauppakeskus Valkea, Isokatu 25, 90100 Oulu

Mistä suomalainen mies on tehty? Mihin miestyötä tarvitaan?

Tapahtuma kauppakeskus Valkeassa alkaa klo 11. Puhumassa Oulun seudun miestyönverkostosta Jukka Joensuu Oulunsalon seurakunnasta sekä Jussi Markus Poikien Talolta.

Avajaiset päättää herkkä ja elämyksellinen Äijäbaletti. Laaja joukko miestyötä tekeviä jututettavana.

Tapahtuman kotisivut

Oulu | Kiedo meidät tarinaan -satutuokioMaanantai  5.11.2018 14.00 - Oulun pääkirjaston Laituri, Kaarlenväylä 3, 90100 Oulu

Kiedo meidät tarinaan -satutuokio klo 14

Oulun pääkirjaston Laituri. Mieskaveri Martti lukee lapsille. Kaikille avoin tilaisuus. Paikalla OUTI-nalle.

Lisätiedot: Raija Lohilahti p. 040 6750300 / raija.lohilahti@oetk.fi

Tapahtuman kotisivut

Oulu | Metsästys- ja kalastus elämäntapana -kirjailijatapaaminenMaanantai  5.11.2018 14.30 - Hyvän mielen talo, Kauppurienkatu 23 (sisäänkäynti Vaarankadulta), Oulu

Metsästys- ja kalastus elämäntapana -kirjailijatapaaminen klo 14.30–15.30

Hyvän mielen talo, Kauppurienkatu 23 (sisäänkäynti Vaarankadulta)

Intohimosta tuli ammatti. Kirjailija, valokuvaaja Juha Jormanainen kertoo kokemuksistaan ja luonnossa liikkumisesta.

Vapaa pääsy, kahvitarjoilu. Kirjanäyttelyssä viikoilla 44-45 esillä Jormanaisen erä- ja kalastuskirjoja, joiden myyntitulosta osa lahjoitetaan tukemaan Hyvän mielen talon toimintaa.

Tapahtuman kotisivut

Oulu | Isä-lapsiparkki - kohtaamispaikkaMaanantai  5.11.2018 17.00 - Melleniustalo, Peltolankaari 18, Oulu

Isä-lapsiparkki – Kohtaamispaikka klo 17 – 19.

Avoimet ovet -tutustumisilta, alle kouluikäisten lasten isille ja lapsille. Isä-lapsiparkki on Oulun seurakuntayhtymän ja Oulun kaupungin Perhepalvelun järjestämää toimintaa, joka on suunnattu isille ja heidän alle kouluikäisille lapsilleen. Parkki on matalan kynnyksen kohtaamispaikka, johon isät sekä isoisät voivat tulla lastensa kanssa.

Lisätiedot:

Lapsi- ja perhetyön diakoni Kari Rekilä, 050 5211065, kari.rekila@evl.fi sekä

Perhetyöntekijä, Ville Pahkin, 044 7035540, ville.pahkin@ouka.fi

Tapahtuman kotisivut

Turku-Tukholma | ÄijäristeilyTiistai  6.11.2018 - Keskiviikko 7.11.2018 - Turku-Tukholma-Turku

Eläkeliiton ÄijäVirtaa - projekti järjestää Miestenviikolla Äijäristeilyn Turku-Tukholma - Turku.

Keskiviikon 7.11. Äijäseminaariin odotetaan noin 200 osallistujaa. Ohjelmassa on asiantuntijanäkökulmia miehuuteen ja hyvään ikääntymiseen, sekä yllätysesiintyjä.

ÄijäVirtaa - miesten oma juttu!

Tapahtuman kotisivut

Rauma | Isyys eron edessä, tukea mieheltä miehelle -ilta Raumalla 6.11.18 klo 18Tiistai  6.11.2018 - Kriisikeskus Ankkurpaikk', Valtakatu 13, Rauma.

Isyyttä on monenlaista ja niin on myös eroja. Mikä on sinun tapasi säilyttää isyys eron keskellä ja sen jälkeen? Kuka auttaa ja mistä saat helpotusta eron turbulenssissa? Haluaisitko antaa aikaasi toiselle eroasioiden kanssa kamppailevalle?

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden siihen. Tule kahville pohtimaan näitä kysymyksiä yhdessä Kriisikeskuksen ja MLL:n väen ja Miessakki ry:n erotyöntekijöiden kanssa.

Kari Vilkko ja Tomi-Pekka Liias kertovat miesten vertaistuesta eroprosessissa.

Aika: ti 6.11.2018 klo 18.00. 

Paikka: Kriisikeskus Ankkurpaikk', Valtakatu 13, Rauma. 

Tervetuloa! Oletko kiinnostunut, mutta et nyt pääse mukaan? Ei hätää!

Lähetä yhteystietosi, niin otamme yhteyttä:

toimisto@raumankriisikeskus.fi tai 02 8378 5600.

Tapahtuman kotisivut

Oulu | Kiedo meidät tarinaan -satutuokioTiistai  6.11.2018 9.00 - Tiistai 13.00 - Pikkarala, Sanginsuu ja Lämsänjärvi, Oulu

Kiedo meidät tarinaan –satutuokio klo 9–13


Mieskaveri Jukka lukee kirjastoautossa Pikkaralan, Sanginsuun ja Lämsänjärven koululaisille.
Lisätiedot: Raija Lohilahti p. 040 6750300 / raija.lohilahti@oetk.fi

Tapahtuman kotisivut

Espoo | Isäasiaa MLL:n perhekahvilassaTiistai  6.11.2018 10.00 - Tiistai 12.00 - Kauppakeskus Sello, Leppävaarankatu 9, 02070 Espoo

Miessakkien Isän näköinen -hanke vierailee MLL:n perhekahvilassa Sellon kirjastossa.

Tilaisuudessa esitys ja keskustelua isyydestä ja isyyden tukemisen tärkeydestä. Perhekahvilassa mahdollisuus viettää aikaa ja luoda uusia ystävyys-/ tuttavuussuhteita muiden alueella asuvien kanssa.

Kahvila kokoontuu klo 10-12, esitys klo 10.30.

Oulu | Lähiöinnostajien kisaTiistai  6.11.2018 16.00 - Tiistai 18.00 - Oulun pääkirjaston Laituri, Kaarlenväylä 3, 90100 Oulu

Lähiöinnostajien kisa klo 16–18

Oulun pääkirjaston Laituri

Nyt otetaan miehistä ja minuuteista mittaa! Kaiken ikäiset ja kokoiset äijät voivat haastaa itsensä hauskalla tehotehtävällä. Voit tulla yksin, kaksin tai porukalla. Päivän tyylikkäämmästä suorituksesta annamme pienen palkkion.

Tapahtuman kotisivut

Oulu | Miesten eroiltaTiistai  6.11.2018 18.00 - Tiistai 20.00 - Nuorten Ystävien keskustoimisto, Torikatu 28, Oulu

Miesten eroilta klo 18–20

Nuorten Ystävien keskustoimisto, Torikatu 28

Mies, oletko eronnut tai eroamassa? Mietitkö, miten ero vaikuttaa lapsiisi ja mitä tarkoittaa eron jälkeinen vanhemmuus? Alustajana Lapsi- ja perhetyön diakoniatyöntekijä Kari Rekilä.

Keskustelua myös eron kokeneiden vanhempien kanssa. Ei ennakkoilmoittautumista.
Lisätiedot: Kari Rekilä p. 050 5211065 / kari.rekila@evl.fi

Tapahtuman kotisivut

Helsinki | Minne miehen matka 2 - seminaariKeskiviikko  7.11.2018 8.30 - Keskiviikko 16.00 - Tieteiden talo, Kirkkokatu 6, 00170 Helsinki

Diakonia-ammattikorkeakoulun, Metropolia -ammattikorkeakoulun ja Kaakkois-Suomen ammattikorkeakoulun järjestämässä Minne miehen matka 2 -seminaarissa tarkastellaan nuorten miesten elämänhallintaa ja urapolkuja niin haasteiden kuin uusien ideoiden kautta.

Seminaarin ensimmäinen osa pidettiin Miesten Viikolla 2017. Toisen osan ohjelma ja ilmoittautumisohjeet päivittyvät oheiselle nettisivustolle lokakuun puolivälissä.

Maksuton seminaari pidetään Helsingissä Tieteiden talolla osoitteessa Kirkkokatu 6, 00170 Helsinki.

Tapahtuman kotisivut

Oulu | Kiedo meidät tarinaan -satutuokioKeskiviikko  7.11.2018 9.15 - Oulun pääkirjaston Laituri, Kaarlenväylä 3, 90100 Oulu

Kiedo meidät tarinaan -satutuokio klo 9.15.

Oulun pääkirjaston Laituri

Mieskaveri Marko lukee lapsille. Tilaisuus on avoin kaikille. OUTI-nalle mukana.
Lisätiedot: Raija Lohilahti p. 040 6750300 / raija.lohilahti@oetk.fi

Tapahtuman kotisivut

Haukipudas | Kiedo meidät tarinaan -satutuokioKeskiviikko  7.11.2018 13.00 - Haukiputaan kirjasto, Jokelantie 1, 90830 Haukipudas

Kiedo meidät tarinaan -satutuokio klo 13.

Haukiputaan kirjasto

Mieskaveri Seppo lukee lapsille. Tilaisuus on avoin kaikille. Lisätiedot: Raija Lohilahti p. 040 6750300 / raija.lohilahti@oetk.fi

Tapahtuman kotisivut

Oulu | Tunne Oulun kalastuspaikat!Keskiviikko  7.11.2018 15.00 - Keskiviikko 17.00 - Hyvän mielen talo, Kauppurienkatu 23 (sisäänkäynti Vaarankadulta), Oulu

Tunne Oulun kalastuspaikat! -tapahtuma klo 15–17

Hyvän mielen talo, Kauppurienkatu 23 (sisäänkäynti Vaarankadulta).

Oulujoen uistelijat ry kertovat toiminnastaan ja Oulun kalastuspaikoista. Esittelyssä Oulujoen kalastusopas, vaappu- ja perhonäyttely sekä kalastustarvikkeita. Vapaa pääsy, kahvitarjoilu.

Lisätiedot: info@hyvanmielentalo.fi ja 041 463 5712, www.hyvanmielentalo.fi

Tapahtuman kotisivut

Oulu | Mitä isät edellä, sitä pojat perässä? -juttutuokioKeskiviikko  7.11.2018 17.00 - Keskiviikko 19.00 - Oulun pääkirjaston Maakuntasali, Kaarlenväylä 3, 90100 Oulu

Mitä isät edellä, sitä pojat perässä? -juttutuokio klo 17–19

Oulun pääkirjaston Maakuntasali

Tule porisemaan yli sukupolvisesta vanhemmuudesta! Mietimme yhdessä ja erikseen, kuka minä olen, missä ovat juureni, mitä olen perinyt, mitä haluan vaalia, mistä haluan luopua ja mitä haluaisin siirtää eteenpäin lapsilleni.

Tässä levollisessa porinatuokiossa olet tervetullut matkalle omaan itseesi osana sukupolvien ketjua ja jakamaan kokemuksia yhdessä muiden kanssa, jos niin haluat. Matkan ajan kuskeina toimivat Santtu Salonen ja Aslak Rantakokko.

Tapahtumaan ei ole ennakkoilmoittautumista, mukaan mahtuu enintään 20 miestä.
Lisätiedot: aslak.rantakokko@vanhempainliitto.fi, p. 040 7211 300

Tapahtuman kotisivut

Tampere | Teemailta: Isä lapsen harrastuksen tukenaKeskiviikko  7.11.2018 18.00 - Keskiviikko 20.00 - Miesten kansalaistalo Mattila, Sepänkatu 10, Tampere

ke 7.11.2018 klo 18:00
Miesten viikon teemailta: Isä lapsen harrastuksen tukena
Miesten kansalaistalo Mattila, Sepänkatu 10, Tampere

Isä lapsen harrastuksen tukena. Kumpi harrastaa, isä vai lapsi? Keskustelun alustaa Pasi Vainionperä.

Kahvitarjoilu. Vapaa pääsy. Tervetuloa!

https://www.facebook.com/events/299170537594074/

Tapahtuman kotisivut

Oulu | Ihmeperhe 2Torstai  8.11.2018 16.00 - Elokuvateatteri Star, Sali 2, Kalliotie 6, 90500 Oulu

Maksuton elokuvanäytös isille ja lapsille! Ikäsuositus on 7 vuotta.

Istumapaikat tilaisuuteen voi varata Starin verkkosivuilta: 

http://www.elokuvateatteristar.fi/

Tapahtuman kotisivut

Kiiminki | Kiedo meidät tarinaan -tuokioTorstai  8.11.2018 17.00 - Jäälin kirjasto, Laivakankaantie 10, 90940 Kiiminki

Kiedo meidät tarinaan klo 17

Jäälin kirjasto

Mieskaveri Pertti lukee lapsille. Tilaisuuden jälkeen lapset voivat piirtää aiheesta "Minulle tärkeä mies". Työt tulevat esille Jäälin kirjastoon.

Lisätiedot: Raija Lohilahti p. 040 6750300 / raija.lohilahti@oetk.fi

Tapahtuman kotisivut

Oulu | Erityislasten isien saunailtaTorstai  8.11.2018 17.00 - Torstai 20.00 - Myllyojan asukastupa, Jokivarrenpolku 5, Oulu

Erityislasten isien saunailta klo 17.30–20

Myllyojan asukastupa, Jokivarrenpolku 5, Oulu

Saunan, saunajuomat ja eväät tarjoaa Pohjois-Suomen Autisminkirjo ry.

Ilmoittautumiset 5.11. mennessä: aslak.rantakokko@vanhempainliitto.fi, p. 040 7211 300.

Tapahtuman kotisivut

Kuopio | JärjestötoriPerjantai  9.11.2018 10.00 - Perjantai 15.00 - Päiväntasaaja, Kasarmikatu 2, 70110 Kuopio

Tule tutustumaan Kuopion työikäisille nuorille ja aikuisille suunnattuun järjestötoiminnan valikoimaan ja rupattelemaan toimijoiden kanssa kahvikupin äärellä. Toimijat esittelevät toimintaansa vapaamuotoisesti omilla esittelypisteillään.

Mukana Kuopiossa toimintansa aloittanut Miessakit ry:n Lyömätön Linja.

Espoo | Jokainen mies on ruusun arvoinen!Perjantai  9.11.2018 10.00 - Perjantai 12.00 - Läkkitori, Leppävaara

Lyömätön Linja Espoossa ry ja Loisto Setlementti ry:n Silmu-toiminta jakavat miehille miesten viikon ruusuja Espoon Leppävaarassa, Läkkitorilla.

Tarjolla myös kahvia, teetä ja pientä suuhunpantavaa.

Tervetuloa käymään!

Tapahtuman kotisivut

Oulu | Kakkukahvit ja musiikkia isille!Perjantai  9.11.2018 15.00 - Oulun Poikien Talo, Isokatu 41 A 13, Oulu

Kakkukahvit ja musiikkia isille! Perjantaina 9.11. klo 15 – 17.

Oulun Poikien Talolla osoitteessa Isokatu 41 A 13, 90100 Oulu.

Tervetuloa!

Laitathan viesti osallistumisestasi: 040 728 0083

Tampere | Tampereen miespäivien varjopäiväPerjantai  9.11.2018 19.00 - Perjantai 22.00 - Tullikamarin aukio 3, 33100 Tampere

Jo 20 kertaa järjestetty Tampereen miespäivät pitää tänä vuonna huilitauon.

Senpä takia järjestetäänkin Tampereen miespäivien varjopäivä.

Tapahtuman organisoi Miesten tasa-arvo ry.

OHJELMA

Klo 19 - "ISÄN HÄIVÄ" -kirjan julkistamistilaisuus: alustajana kirjan tekijä Timo Kopomaa

Klo 20 - "MIEHET JA TASA-ARVO" -paneeli:

Juontaa - Pasi Vuokko, Miesten tasa-arvo ry:n varapuheenjohtaja

Panelistit - Elias Ojanperä, Gender Egalitarian Finland ry:n puheenjohtaja - Hanna-Kaisa Lähde, Vihreä miesliike ry:n varapuheenjohtaja - Hannu Sepponen, Tampereen miespäivien primus motor - Juuso Erno, Miesten tasa-arvo ry:n puheenjohtaja

Paikka: Ravintola Telakka

Tapahtuman kotisivut

Oulu | Isien ja lasten aamupalaLauantai  10.11.2018 9.00 - Lauantai 11.00 - Oulunsalon seurakunnan Toimitalo, Vattukuja 2, Oulu

Monipuolinen aamupala, toiminallista touhua lapsenmielisille ja isien hyviä juttuja.

Ilmoittautumiset 31.10. mennessä: p. (08) 5142 700,
oulunsalonseurakunta@evl.fi.

Tapahtuman kotisivut

Hyvää Isänpäivää!Sunnuntai  11.11.2018
Helsinki | Isänpäivän monikansallinen perhepingisSunnuntai  11.11.2018 - Ruskeasuon liikuntahalli, Ratsastie 10, Helsinki

Jo perinteeksi muodostunut Isänpäivän monikansallinen perhepingis Ruskeasuolla kutsuu perheet liikkumaan! Tapahtuma yhdistää monenlaisia isiä perheineen pöytätenniksen ympärille.

Perhepingis järjestetään Ruskeasuon liikuntahallissa (Ratsastie 10, Helsinki) 11.11. 2018 klo 12.30 - 16:30. Mukana on aloittelijoiden opastettu lajikokeilu, leikkimielistä kilpailua ja pienemmille lapsille muuta toimintaa.

Kaikki isät ja perheet ovat lämpimästi tervetulleita viettämään liikunnallista isänpäivää!

HUOM! TARKEMPI OHJELMA JA ILMOITTAUTUMISLINKKI TAPAHTUMAN SIVUILLA!

Tapahtuman kotisivut

Oulu | Isäinpäivän perhekirkkoSunnuntai  11.11.2018 18.00 - Oulunsalon kirkko, Uhrikirkonkuja 2, Oulu


Kaikille avoin perhekirkko!

Tilaisuudessa huomioidaan erityisesti isät ja lapset. Perhekirkon toimittaa Jukka Joensuu, kanttorina Tarja Sakko.

Mukana myös lastenohjaajat. Perhekirkon päättää iltapala. LähiTapiola Pohjoinen tarjoaa Miehet kuulolla -väelle kahvit!

SunWok Buffet mukana Miestenviikolla.

Tapahtuman kotisivut

Tampere | Isänpäivän illan jooga & sauna 11.11 TampereellaSunnuntai  11.11.2018 18.30 - Sunnuntai 22.00 - Yliopistonkatu 58 B, 6.krs. Tampere

Perinteinen jooga & sauna iltatilaisuus 11.11 isänpäivän tunnelmissa ❤

Vietä nyt aivan erityislaatuinen isänpäivän ilta Tampereella ensin joogaten Joogakoulu Ong Namolla ja sen jälkeen rentoutuen saunoen Näsijärven rannalla Rauhaniemen Kansankylpylässä.

HUOM ❣ Isät pääsevät isänpäivän kunniaksi tapahtumaan ilmaiseksi yhden maksavan seuralaisen kanssa, tarkemmat ohjeet alla! Sinun ei kuitenkaan tarvitse olla isä tai tuoda isääsi mukana voidaksesi osallistua tapahtumaan, tilaisuus on avoin ihan kaikille ❤

Illan ohjelma: klo 18.45-20.15 Kundaliinijoogaharjoitus ja meditaatio sekä gong-rentoutus,

Ong Namo -joogakoulu, Yliopistonkatu 58 B, 6.krs. Tampere klo 20.30-22.00

Iltasauna Rauhaniemen Kansankylpylä (yksityistilaisuus), Rauhaniementie 23, Tampere

Sisäänpääsy joogaan klo 18.30 alkaen, soita tarvittaessa ovisummeria Ong Namon ulko-ovella. Kundaliinijoogaharjoitus sopii kaikille paitsi raskaana oleville ja ei vaadi mitään aiempaa kokemusta joogasta. Hinta 11 EUR/ henkilö, maksetaan etukäteen verkkokaupassa osoitteessa:

https://holvi.com/shop/aquarianyoga/product/686a0cae47154f101fb05c46140e0429/ HUOM

❣ Isänpäivän kunniaksi nyt isät ilmaiseksi mukaan joogaan ja saunaan. Jos tuot mukanasi oman isäsi, isoisäsi tai lastesi isän, pääsee hän seurassasi mukaan ilmaiseksi.

Valitse silloin verkkokaupassa maksaessasi 2 lippua ja täytä toiseen omat ja toiseen isän tiedot (nimi ja email riittää). Syötä alennuskoodiksi "isatmukaanjoogaan", jolloin kokonaishinta muuttuu 22 EUR -> 11 EUR.

Jos taas olet jo valmiiksi itse joogaava isä, niin voit tuoda tapahtumaan kanssasi yhden henkilön esim. lastesi äidin tai oman täysi-ikäisen lapsesi ilmaiseksi. Valitse verkkokaupassa 2 lippua ja täytä molempien osallistujien tiedot (nimi ja email) ja syötä alennuskoodi "isatkinjoogaa", jolloin hinta muuttuu 22 EUR -> 11 EUR.

Ja jos tulet tällä kertaa yksin, on sekin tavalliseen tapaan oikein hyvä vaihtoehto viettää iltaa mukavassa seurassa joogaten ja saunoen. Tällöin hinta on 11 EUR / henkilö ilman mitään koodeja verkkokaupassa. Sinun ei siis tarvitse olla isä tai tuoda isääsi mukana voidaksesi osallistua tapahtumaan, tilaisuus on avoin ihan kaikille!

❤ Tilaisuudessa myydään Ong Namon normaalihintaisia sarja/kk-kortteja -20% alennuksella vain tähän tilaisuuteen osallistuville, joten kannattaa käyttää alennus hyväksi ja varmistaa, että isä pääsee joogaan edullisesti myös jatkossa. Alennus ei koske jo valmiiksi alennettuja hintoja.

HUOM ❣ Vain etukäteen verkkokaupasta ostettu lippu oikeuttaa pääsyn sekä joogaan että saunaan. Paikkoja on rajoitetusti, joten varaa omasi nopeasti. Viime kerralla tapahtuma oli loppuunmyyty!

Tiedustelut info@aquarianyoga.fi tai 0400-883715 / Ari

Lämpimästi tervetuloa, nähdään taas matolla ja lauteilla!

Tapahtuman kotisivut